divide

Rooleissa

minna_patosalmi

Minna Patosalmi
markkinointipäällikkö
ferroplan oy
Orimattila

”Kun teet eri tavalla kuin muut, teet sen paremmin”, sanoo Ferroplanin perustaja ja toimitusjohtaja Pentti Patosalmi. Perustamisvuodestaan 1983 yritys on kasvanut vuosien saatossa Suomen johtavaksi kuljetinratkaisuja, ympäristöteknologia- ja vesienkäsittelyratkaisuja tuottavaksi yritykseksi.

“Tapamme toimia on innovatiivinen, rohkea ja tulevaisuuteen katsova. Ferroplan – ei mitään rimpuloita.”

mika_parviainen

Mika Parviainen
toimitusjohtaja
jartek Oy
Lahti

Jartek on suomalainen puunjalostuksen osaaja. Yritys suunnittelee ja toimittaa koneita sekä laitteistoja sahoille ja jatkojalostuslaitoksille. Toiminnan painopiste on asiakkaan kokonaisvaltainen palvelu projektinhoidosta kunnossapitoon ja modernisointiin.

“Johtaminen on tässä ja nyt tapahtuvaa työtä ihmisten kanssa, ei vain tulevaisuuden suunnitelmien tekemistä. Oma asenne ja käyttäytyminen ovat avainasemassa siihen, kuinka huipputuloksia saadaan aikaan.”

esa_rusila

Esa Rusila
toimitusjohtaja
peikko finland oy
Lahti

Peikko on vuonna 1965 perustettu betonirakenteiden liitososiin ja liittorakenteisiin erikoistunut perheyritys. Sillä on myyntitoimistot yli 30 maassa Aasiassa, Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Lähi-idässä. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy, jonka konttori ja tehtaat sijaitsevat Lahdessa. Peikko työllistää maailmanlaajuisesti 1200 ja Suomessa 250 henkilöä.

“Johtamisessani korostuvat läsnäolo, tasapuolisuus ja oikeudenmukaisuus. Kannustan henkilöstöäni yrittäjähenkisyyteen. Siihen, että tartutaan rohkeasti haasteisiin ja etsitään uusia tapoja tehdä asioita.”

helena_maattola

Helena Maattola
hotellinjohtaja
messilä maailma oy
Messilä

Sieltä se aitous kumpuaa, entisaikojen isännistä ja emännistä. Juuri perinteet luovat Messilälle aidon ja iättömän tunnelman! Messilä tarjoaa yritysvieraille ja matkailijoille vauhtia laskettelurinteissä sekä kodikkaita kokoustiloja ja levollisia majoituspaikkoja. Vireän sekä monipuolisen kokous- ja vapaa-ajankeskuksen perinteisessä kartanomiljöössä voi aistia ripauksen vuosisatojen takaisesta elämästä.